Introduktionskurs med körträning

Välkommen till en förhoppningsvis inspirerande kurs om konsten att utbilda sig till en säker förare, hur ni skapar en säker och trevlig övningskörning, samt undviker de vanligaste misstagen.

Under kursen får du information, tips och vägledning av Anna eller Lena Durgé - Trafiklärare som har mer än 30 års erfarenhet av körkortsutbildning och sparsam körning.

Den här kursen vänder sig till dig som har viss körvana, tex körkort från ett annat land eller som har övningskört på skola med nu vill mängträna med handledare.

Innan kursen ska eleven ha sitt körkortstillstånd klart.

Kursen börjar med genomgång på skolan sedan fortsätter vi utbildningen i bil. Kursledaren kommer att visa hur övningar genomförs visa sparsam körning m.m. Eleven får öva och handledaren får tips på hur mängträningen kan optimeras.

Kursen fördelas på två tillfällen. och bokas via kontoret.

Kursdeltagande rapporteras digitalt för alla som uppfyller deltagarkrav på 180 minuter. Kom i tid, riskera inte att du inte blir rapporterad.

  • Kursen startar på Chalmersgatan 31 i Göteborg.
  • Kurstiden är 200 minuter lång.
  • I kostnaden ingår studiematerial.

Kom i tid, legitimationskontroll sker innan kursstart. Närstående person kan intyga identitet för personer utan giltigt ID.

  • Elever skall ha fyllt 16 år vid kurstillfället.
  • Handledaren skall ha fyllt 24 år och haft körkort i 5 år den senaste 10-årsperioden för att ett "handledartillstånd" skall utfärdas.

ANSÖK  om tillstånd hos Transportstyrelsen.

VARNING! Det kostar inget att ansöka om körkortstillstånd eller handledartillstånd. Se upp för sidor som tar betalt för tjänsten.

Boka utbildningen här

Varmt välkomna!

Vi erbjuder även kursen på Engelska se E-handeln