Uppfriskning av dina kunskaper, Säkerhetskurs


Kanske är det ett tag sedan du fick ditt körkort, kanske du inte haft möjlighet att köra och hålla igång dina kunskaper på ett tag. Eller så känner du dig osäker i en del situationer t ex parkering, körfältsbyten etc.

Vi erbjuder en individuellt anpassad körning på 2 timmar där vi hjälper dig att hitta lösningar för att du ska känna dig säkrare i trafiken. 


Vi erbjuder även en teorikurs för dig och dina vänner med körkort som vill uppdatera dina kunskaper. Vad har hänt sedan du tog ditt körkort? Ni har möjlighet att själv påverka vad som vi ska ta upp. (Teori i grupp, 2 timmar eller efter önskemål)

Från Reco.se:

"Sten C skrev om Durgés Trafikskola:
Vi är en grupp pensionärer, som fick för oss att söka få lite ny kunskap om vad som hänt beträffande trafikregler, nya trafikmärken sedan vi tog körkort på 60-talet. Förfrågan gick till några trafikskolor men den som nappade var Durgés tafikskola. Vi fick ett väldigt bra mottagande i trevliga lokaler. Vi bollade med varandra, Lena och Anna(har jag för mig hon heter) och vi, och fick på så sätt fram ett underlag till ett par mycket givande lektioner. Förutom muntliga svar på våra frågor så fick vi med oss bra böcker där vi själva kan ta reda på svar på eventuella kommande frågor. Jag hoppas att Durgés Trafikskola kan förmedla detta till fler pensionärer eller andra som behöver friska upp trafikkunskaperna. Sten C"

Minimiantal deltagare: 5 personer.


VI SKRÄDDARSYR ÄVEN KURSER FÖR FÖRETAG SOM ÖNSKAR EN SÄKERHETSDAG