Teorikurs "Körkort nu med Elevcentralen" Allt i ett

korkortnuappen

Med appen kan du göra din förarutbildning var som helst

Att få in en körkortsutbildning i allt annat som ska göras är inte alltid lätt. Därför är det viktigt att kunna utnyttja tiden på bästa sätt.

Att ha tillgång till utbildning och material oavsett var du befinner dig eller vilken tiden är på dygnet är därför viktigt.

Körkort nu med Elevcentralen kan du alltid använda så länge du har tillgång till din mobil, surfplatta eller dator tillsammans med en uppkoppling till internet. Du laddar ner appen via App Store eller Google Play. Läs mer om appen här.

Lär dig på olika sätt

Kanske lär du dig bäst om du lyssnar på när någon förklarar för dig eller så läser du hellre själv. Oavsett vilket finns det troligen ett sätt för dig i Körkort nu med Elevcentralen (Teori + frågor) Du kan till exempel välja att lyssna på den inlästa teorin eller läsa den själv. Eller så kan du luta dig tillbaka i soffan eller på bussen för att titta på filmer som beskriver olika teoretiska moment. Du kan också använda dig av de interaktiva övningarna där du får feedback oavsett om du svarat rätt eller fel. När du vill testa dina kunskaper kan du göra det genom snabbtester, anpassade tester och sluttester för att se hur mycket du lärt dig. Dessutom för du tillgång till över 90 extra filmer från Durgés "Trafikskolans tips".

Trafikläraren vägleder

Även om det är smidigt att själv kunna jobba med materialet är det med hjälp av din proffessionella trafiklärare som din utbildning blir allra bäst. I Körkort nu med Elevcentralen (Allt i ett) beskriver du bland annat för din lärare hur du bäst arbetar och när du vill ha ditt körkort. Utifrån denna vetskap kan läraren guida dig genom utbildningens teori och praktik på bästa sätt. Läraren ger din en plan för hela din utbildning - vad som ska göras och när, och vad det kommer att kosta. Under hela din utbildning kan läraren följa dig och dina framsteg och se till att planen hålls.

I Körkort nu med Elevcentralen är teori och praktik nära sammankopplat. Det innebär till exempel att läraren ska beskriva vad du behöver göra eller reflektera över inför nästa lektion. När du bokat lektionen i systemet kommer en uppmaning till dig om hur du ska förbereda dig. Efter lektionen beskriver läraren hur det gått och kan även förtydliga resonemanget med egna bilder. Lärare kan också bifoga precis hur du kört under en lektion, information som hämtas från data i bilen.

Spela och diskutera med andra

Lärare och handledare i all ära med kanske är vissa problem bättre att diskutera med andra i samma situation. I Körkort nu med Elevcentralen kan du ställa frågor, diskutera och svara på frågor i det digitala forumet. I Körkort nu i Elevcentralenkan du också utmana andra elever i spelet Körkortskampen. I Körkortskampen får du fem frågor i taget, sen är det din kompis tur. Du väljer själv inom vilka områden du vill spela och det bästa är att frågorna är seriösa och spelet är därför en bra förberedelse för att klara kunskapsprovet hos Trafikverket.

Vi tror på att utbildningen inte bara skall leda till körkort utan även ge dig en trygghet som förare.

Ladda ner Allt i ett-appen gratis och börja testa direkt!  app.korkort.nu
I datorn under elevcentralen.se

Välkommen i till oss, vi berättar gärna mer.