hej kk

Med körkortsboken.se kan du göra din förarutbildning var som helst

Att få in en körkortsutbildning i allt annat som ska göras är inte alltid lätt. Därför är det viktigt att kunna utnyttja tiden på bästa sätt.

Att ha tillgång till utbildning och material oavsett var du befinner dig eller vilken tiden är på dygnet är därför viktigt.

Korkortsboken.se kan du alltid använda så länge du har tillgång till din mobil, surfplatta eller dator tillsammans med en uppkoppling till internet. Du laddar ner appen via App Store eller Google Play. Läs mer om appen här.

Plugga på dina villkor!

Plugga när du vill, vart du vill och som du vill! Du kan välja helt själv hur du vill plugga – genom att läsa, öva eller svara på frågor.

Varierat innehåll!

Vi har 100-tals interaktiva övningar och filmer och varvar fakta och teori med bilder, filmer och illustrationer för att du enkelt ska se och förstå körkortsteorin.

Följ din framfart och ha koll!

Inne i Körkortsboken kan du smidigt följa dina kliv i resan mot körkortet under fliken “Framsteg”. Och för varje teoriavsnitt i Körkortsboken kan du svara på frågor kopplade till just det avsnittet. Du får direkt respons på dina svar och får en översikt över besvarade frågor samt om du har svarat rätt eller fel.

Vi tror på att utbildningen inte bara skall leda till körkort utan även ge dig en trygghet som förare.

Därför har vi valt att jobba med STR:s (Sveriges Trafikutbildares Riksförsbund) material.

I e-handeln köper du värdekod som passar din utbildningstid.
1, 3, 6 eller 12 månader,
Vill du testa gratis innan ditt köp är det bara att ladda ner appen korkortsboken och testa i  24 timmar.